27 Şubat 2013 Çarşamba

Yağ gres ve katran sökücü

Yağ gres ve katran sökücü ürünler

Suyla karışabilir konsantre bir üründür. Dik yüzeye tutunan yağ, gres, wax çözücü, sökücü ve katran sökücü üründür. Dik yüzeylere tutunarak temizlenmesi zor yüzeylerden inatçı lekeleri egzoz gazı lekelerini yağ, gres ve katran uluşumlarını kolayca temizlenmesi için üretilmiş ürünlerdir.
<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/AXynsqfHnqg" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> 

Yağ gres ve katran sökücü kullanım şekli 

Yağ gres ve katran sökücü Su ile karışabilen Konsantre bir üründür 1 birim Yağ gres ve katran sökücü 1 birim su ile karıştııtlarak çok ağır kirli yüzeylerde kullanılır. 1 birim Yağ gres ve katran sökücü 3 birim su ile karıştııtlarak normal ağır kirli yüzeylerde kullanılır. 1 birim Yağ gres ve katran sökücü 5 birim su ile karıştııtlarak ağır kirli yüzeylerde kullanılır. 
Dik yüzeylere tutunan inatçı yağların, is ve kurumların, gresin sökülmesi, yine dik yüzeylere tutunabilen ürünler ile mümkündür. Yağ gres ve katran sökücü’nün dik yüzeylere tutunma özelliğinin yanında yağı söktükçe yağla beraber aşağı inme özelliği vardır. Yağ gres ve katran sökücü Yağı inaktiflerine ayırıp sökmeden bulunduğu yüzeyi terketmez. Kullanım alanları: tüm yüzeylerde güvenle kullanılır. 

Yağ gres ve katran sökücü Kullanım alanları 

Yağ gres ve katran sökücü Dokuma ve iplik departmanında havalandırma kanalları serpantinlerinin temizliğinde, Pamuk elyaf yağ ve sıcaktan dolayı serpantinlerin üzerinde oluşan yapışmış yağların temizliğinde kullanılır. Tekstil makinelerinin boyalı yüzeylerinin temizliğinde boyaya zarar vermeyen yağ sökücü olarak kullanılır. makine bakımlarında veya eski makinelerin revizyonu esnasında kalıplaşmış ve katranlaşmış yağların temizliğinde kullanılır. Otomobillerin motor, kaporta ve otomotiv parçalarının yağ ve kurumdan arındırılması ve revizyonu esnasında kaluplaşmış ve katranlaşmış yağ , zift ve kurumların sökülmesinde kullanılır.

1 yorum: